Vereniging

“Even op vakantie bij Tennisclub Zevensprong”

Je hoort het regelmatig van tennissers die voor het eerst bij ons op bezoek komen: “Het lijkt wel of je hier op vakantie bent”. En inderdaad, op een zonnige dag is er geen tennispark in Rotterdam en omstreken zo mooi als het onze. Met het verfrissende water van de Zevenhuizerplas rondom ons park is het heerlijk toeven op activiteiteneiland Lake7.
Zelfs als het hoogzomer is, en het elders te heet wordt om te tennissen, profiteren wij van het verkoelende briesje dat over de plas komt. Voeg daarbij de diverse vogels die regelmatig laag kwakend overtrekken en de geluiden van spelende kinderen op het strand en je realiseert je: dit is pas tennissen in open natuur. En dat op een steenworp afstand van de stad.
Ook in het winterseizoen gaat het gewoon door. De banen zijn na een regenbui zo weer bespeelbaar en met onze milde winters zijn er maar weinig dagen dat er niet kan worden getennist. En bij kou en wind, kun je een binnenbaan huren, tegen een gereduceerd ledentarief (in de zomermaanden zelfs inbegrepen in het lidmaatschap, mits de banen niet verhuurd zijn).
Het horecagedeelte van ons tennispaviljoen is altijd bemand door vriendelijk personeel. Zo kun je voor of na het tennis gezellig bijpraten onder het genot van een drankje op het terras of op het strand bij BeachClub7 aan de andere kant van het clubhuis. En, het gemak dient de tennisser, want ook een smakelijke maaltijd behoort tot de mogelijkheden.